Noen av verdens beste reisemål

Det er lite som opptar folk så mye som reise. Vi snakker om det før vi tar reiser, vi nyter reisene i løpet av reisene og vi mimrer om dem i etterkant. Reiser knytter folk sammen og det gir minner som vi kan ha med oss resten av livet. Vi tar en titt på noen av verdens beste reisemål.

Lofoten

Norge er et fantastisk land med en helt enorm kyst. Alle bør ferie i egent land fra tid til annen fordi det finnes perler i Norge som du ikke finner noe annet sted. Lofoten er en slik perle. Her møter det barske havet vilt norsk landskap. Høye fjell med vakkert dyreliv er noe som må oppleves på godt og vondt. Spesielt Lofoten er et slik sted hvor du må bruke tid, lei en bobil og kjør rundt. Bruk tiden til å oppleve, lukte og nyte landskapet.

Australia

Australia er et land som ingen andre. Når du reiser rundt i Europa kan du si at et land er likt et annet. Australia er stedet for deg som liker strender, det behagelige liv, sport og hyggelige folk. Surfing er stort i Australia og stedet hvor du kan bruke hver dag hele dagen på å nyte solen, stranden og måten folk er på. Kjør rundt og se på den enorme naturen. Du kan fint bruke uker innlands for å se på den rå naturen og det helt spesielle dyrelivet.

Island

Island er en liten øy som ligger midt ut i havet vest for Norge. Etter å ha tatt en titt på Australia og Norge finner vi like ved Norge noe helt unikt. Her kan du nemlig se og oppleve vulkaner. Vulkanøyen Island gir deg en månelignende natur, flotte restauranter og helt nydelige opplevelser hvor du kan se dyrearter du ikke har sett før. Pass på at du kommer deg rundt på øyen og ikke blir sittende i hovedstaden. Island er stedet for deg som ønsker historie, rå natur og helt spesielle mennesker.

Russland

Det største landet i verden, Russland, er et av verdens mest spennende reisemål. Ønsker du å oppleve noe annerledes bør du ta turen til et av Russlands mange steder. Russland har alt og det er opp til deg å velge hva du vil gjøre. Du kan oppleve vulkaner, rå natur, dyreopplevelser og historie, eller så kan du finne en av de mange flotte byene og nyte strålende mat og høykultur. Ta turen til Moskva eller St. Petersburg for å oppleve ballett, museum og arkitektur du ikke kan oppleve noe annet sted. Liker du tog er den transsibirske jernbanen noe helst spesielt. Russisk mat er også noe du må prøve mens du er på besøk i landet.