• Tilbud til medlemmene

  Posted on June 12th, 2015 Morten No comments
  Hei alle sammen!
  For noen år siden hadde vi en veldig populær aktivitet i klubben som gikk på dogfighting med rimelige EPP warbirds fra MS Composit.
  Noen av oss har startet opp igjen med dette, men jeg har sett at det er et skrikende behov for å fornye hangaren. Sist gang satte jeg igang et gruppekjøp for å få ned prisen per fly, og det tenkte jeg å gjøre nå også.
  Jeg har allerede sendt ut forespørsler til 3 forskjellige butikker: to i England pluss fabrikkutsalget til MS Composit i Tsjekkia da ingen norske distributører fører disse lengre.
  Forrige gang kjøpte vi direkte fra fabrikken og fikk en veldig god pris, pluss at vi sparte mye på samlet frakt.
  Tilbakemeldingene så langt viser at det (naturlig nok) er vanskelig å gi noe tilbud når leverandørene ikke vet antallet, men at de gjerne vil gi oss et tilbud og har ingen problemer med å sende til Norge.
  Utgangspunktet er en veiledende pris på ca £40  (~480 kroner) pr. stk. fra England. Det er mulig vi kan få til en opsjon med motor/esc/servoer/batteri også, men erfaringsmessig har folk litt av hvert liggende fra før av. I tillegg lønner det seg nok stort å ordne el-utstyr fra feks Hobbyking på egenhånd. Dersom ønskelig kan vi også ta en fellesbestilling fra HK.
  Jeg oppfordrer derfor de av dere som er interessert om å sende meg en mail med ønsket type(r) og antall så fort som mulig med siste frist om en uke, 19.juni.
  Påmeldingen er bindende!

  Alle henvendelser rettes til Morten Aase per epost: callook@gmail.com
  De modellene som er aktuelle er:

  Messerschmidt 109

  Focke Wulf 190

  Hellcat

  Hurricane
  Mustang
  Yak 3

  Mvh

  Morten

  Comments are closed.