• Inneflyging vinteren 2011/2012

  Posted on November 6th, 2011 Morten No comments

  Hei alle piloter.

  En glad nyhet fra styret.
  Etter en fantastisk innsats fra Erik Rognli har vi fått inneflyving på søndager fra kl 19 til 21.
  I år er det på Vestsiden Ungdomskole.

  For dere som ikke veit hvor det er så kan dere følge denne beskrivelsen:
  Vestsiden ligger som navnet tilsier på vestsiden av Lågen. Kommer du fra Haspa så tar du til venstre og følger veien et lite stykke til du kommer til Shell stasjonen som ligger på venstre side. Skolen ligger like før du kommer til Shell og igjen skal du ta av til venstre (krapp sving) for så å følge veien til du kommer til gymsalens parkering som ligger på høyre hånd (før du kjører videre ned til Vandrehjemmet). Der er det parkering for rundt et tyve talls biler, om ikke flere. Fra parkeringen går du rett ned i retning skolens uteareal og gymsalen ses fra parkeringen. Inngangen til gymsalen er ca midt på bygget.

  Det er to haller der og vi har begge til rådighet.

  Dager som det IKKE er flyving der er:
  25.12.2011
  01.01.2012
  04.03.2012
  01.04.2012
  08.04.2012

  Så finn fram det dere har av små fly/helikopter og møt opp =)

  Comments are closed.