• Dugnad

  Posted on May 18th, 2016 Morten No comments

  Til alle medlemmer i KMFK

  Styret kaller inn til dugnad lørdag 21.5.16 kl. 1300.

  Gjøremål:

  Etablering av sittegruppe

  Merking av stripa

  Rengjøre stripa for grus mv.

  Til dugnaden trenger vi at folket tar med følgene utstyr: Trillebår (for kjøring av subbus), krafser, spader og river. I tillegg er det fint om du tar med en elektrisk drill, sag og hammer.

  Møt opp på denne dugnaden, jo flere vi blir, jo raskere går dette unna. Vi skal konstruere en ramme for sittegruppen, som vi fyller med subbus. I tillegg kapper vi til kunstgress som blir et topplag under sittegruppen. Videre er det kjøpt inn spray for å male over fotballmarkeringene, hvorpå vi maler en midtstripe som en virkelig flystripe har. I tillegg tar vi og legger kunstgress i forkant av depotet inn mot stripa. Dette er kort gjøremålene som er planlagt denne lørdagen.

  I etterkant av dugnaden foretar vi en offisiell åpning av stripa. Styret tar med en grill som blir fyrt opp, slik at vi kan fortsette utover ettermiddagen med sosialt samvær og flyging for de som ønsker det. Ta med noe å slenge på grillen, samt drikke.

  Håper så mange som mulig tar turen til lørdagen, dette blir moro og sosialt, i tillegg til at vi gjør stripa bedre og hyggeligere å være på!!

  NB!! Vi tar et værforbehold på lørdag, ved regn så utsetter vi til helgen etter, lørdag 28.5.16 kl. 1300.

  Styret i KMFK