• Notoddenstevnet 2015

  Posted on June 30th, 2015 Morten No comments

  Til alle medlemmer i Kongsberg Modellflyklubb.

  Det er med vemod at styret nå meddeler at Notodden Modellflyshow 2015 må avlyses. Vi har fått et endelig avslag fra Notodden Flyplass AS om å arrangere stevnet basert på tidligere års hendelser. Vennligst se vedlagt dokument som inneholder det endelige svaret fra Notodden Flyplass. Dette betyr også at det kan bli vanskelig å arrangere modellflyshow på Notodden flyplass i årene fremover.

  Styret må nå vurdere om vi skal videreføre det tradisjonsrike stevnet til en annen, mer egnet flyplass for større, tyngre og raskere modellfly i fremtiden. Vi ønsker å jobbe fremover slik at stevnet kan relanseres på en egnet flyplass de kommende årene, men i år blir det altså ikke mulig å gjennomføre et modellflyshow.

  Vi i styret kommer til å kalle inn til et medlemsmøte til høsten der vi åpner for kommentarer og innspill fra klubbens medlemmer. Dersom noen har noen gode idéer på hva vi kan gjøre videre, kom gjerne med innspill da. Vi kommer også til å videreformidle nyheten til NLF så snart det lar seg gjøre.

  Eventuelle spørsmål kan sendes per e-post til sekretær og nestformann Tommy: tommern89@gmail.com

  Vi gjør oppmerksom på at alle relevante spørsmål vil bli diskutert og besvart av styret som en helhet.

  Hilsen styret i KMFK.

  Modellflystevne 2015

 • Tilbud til medlemmene

  Posted on June 12th, 2015 Morten No comments
  Hei alle sammen!
  For noen år siden hadde vi en veldig populær aktivitet i klubben som gikk på dogfighting med rimelige EPP warbirds fra MS Composit.
  Noen av oss har startet opp igjen med dette, men jeg har sett at det er et skrikende behov for å fornye hangaren. Sist gang satte jeg igang et gruppekjøp for å få ned prisen per fly, og det tenkte jeg å gjøre nå også.
  Jeg har allerede sendt ut forespørsler til 3 forskjellige butikker: to i England pluss fabrikkutsalget til MS Composit i Tsjekkia da ingen norske distributører fører disse lengre.
  Forrige gang kjøpte vi direkte fra fabrikken og fikk en veldig god pris, pluss at vi sparte mye på samlet frakt.
  Tilbakemeldingene så langt viser at det (naturlig nok) er vanskelig å gi noe tilbud når leverandørene ikke vet antallet, men at de gjerne vil gi oss et tilbud og har ingen problemer med å sende til Norge.
  Utgangspunktet er en veiledende pris på ca £40  (~480 kroner) pr. stk. fra England. Det er mulig vi kan få til en opsjon med motor/esc/servoer/batteri også, men erfaringsmessig har folk litt av hvert liggende fra før av. I tillegg lønner det seg nok stort å ordne el-utstyr fra feks Hobbyking på egenhånd. Dersom ønskelig kan vi også ta en fellesbestilling fra HK.
  Jeg oppfordrer derfor de av dere som er interessert om å sende meg en mail med ønsket type(r) og antall så fort som mulig med siste frist om en uke, 19.juni.
  Påmeldingen er bindende!

  Alle henvendelser rettes til Morten Aase per epost: callook@gmail.com
  De modellene som er aktuelle er:

  Messerschmidt 109

  Focke Wulf 190

  Hellcat

  Hurricane
  Mustang
  Yak 3

  Mvh

  Morten