• Til alle medlemmer i KMFK

  Posted on October 8th, 2014 Morten No comments

  Først litt kort info om kunstgresset. Som de fleste sikkert har fått med seg, så har vi nå fått gjort unna grunnarbeidet og rullet ut kunstgressmattene. Resultatet er meget bra, og første take off / landing ble tatt på søndag med en liten modell med veldig små hjul. Vi står igjen med litt arbeid, og kantene på mattene skal skjæres til og tilpasses slik at vi ikke får noen overlapper i skjøtene. Dette tar vi sikte på å gjøre førstkommende helg.

  Så litt om årets siste dugnad. Vi har en del rester igjen av kunstgresset som vi må få fjernet fra stripa. Til dette vil vi kalle inn til en dugnadmandag 20.10.14, kl 1730 på stripa. Dette blir også regnet som høstens første medlemsmøte. Til denne dugnaden trenger vi folk som har bil og tilhenger. I tillegg blir det noen løft for å få lastet på/av hengerne. Vi håper at så mange som mulig kan møte opp for å bidra på årets siste dugnad!

  Har du bil og henger og har muligheten til å bidra, setter vi i styret stor pris på om du kan gi beskjed per e-post til klubbsekretær Tommy (tommern89@gmail.com). Da får vi en viss oversikt over ressursene vi har til rådighet. Planen er å laste opp de resterende rullene med kunstgress på stripa, så kjører vi til Røysa der vi kaster restene. Utgiftene på Røysa dekker selvsagt klubben. Vi håper at så mange som mulig kan stille, slik at dette går så fort som mulig og med moderat arbeidsmengde for de som kommer!

  Vel møtt!

  Hilsen styret i KMFK

 • Til alle brukere av stripa.

  Posted on October 2nd, 2014 Morten No comments

  Det er nå ikke mulig å bruke stripa pga. arbeidet med å legge kunstgress. Vi har startet med å kjøre på fyllmasse. Forhåpentligvis så er vi ferdige i løpet av helgen, og det blir anledning til å fly fra kunstgress!!
  Styret i KMFK