• Notoddenstevnet 2013

  Posted on August 23rd, 2013 Morten No comments

  Til alle i Kongsberg Modellflyklubb.
  Notoddenshowet er kun en liten uke unna og her kommer siste informasjon til de som skal være med:

  Fredag:
  Vi tar oppmøte på Moane kl 1700, for opplasting av de siste tingene vi må ha med (stenger til sikkerhetsgjerdet og speakerstolen) De som har tilgang til hengere ta de med, da vi trenger lastekapasitet fra Moane og når vi skal flytte utstyr fra container til flystripa.

  Porten åpnes kr. 1800, hvis alt går som planlagt bør vi være ferdig rigget til ca. kl. 2000 /2030. Oppgaver som må fylles er oppsett av telt – sekretariat og kiosk m/innbo, sikkerhetsgjerder / stengsler rundt bensinanlegg og depot for fly. Vi tar en samling med en gang porten åpner og fordeler oppgaver.

  Lørdag:
  Oppmøte Notodden Flyplass kl. 0830. Klargjøring av utsty for etablering av bilettsalg / parkering / sekretariat og kiosk.
  Kl. 0945 pilotbrief, med offisiell åpning av stevnet kl 1000.

  Lørdagen er det mest trøkk i inngang/parkering og kiosk, så det er der det er mest behov for folk. Vi forsøker å rullere slik at alle bidrar, men også får sjansen til å ta en pause og kikke seg litt rundt.

  Den offisielle delen avsluttes kl. 1600.

  Det oppfordres til å bli over til søndag. Notodden arrangerer hangarball på kvelden, med hyggelig lag, salg av øl/vin og helt sikkert fremvisning av bilder fra dagen!! Håper så mange som mulig har mulighet for å bli, og bidra til denne hyggelige tradisjonen.Mat må en selv stå for, griller settes opp. Premieutdeling i løpet av kvelden.

  Søndag:
  Oppmøte kl 0900. Pilotbrief kl 0945 med start kl 1000.
  Samme som lørdag, med bemanning av alle poster.
  Avsluttning kl 1500. Vi starter nedrigging umiddelbart, da vi må være ferdig til kl 1700. Alle som har mulighet bes bidra til å være med her, slik at jobben går fort unna!!

  Styret håper så mange som mulig setter av helgen til å være med på stevnet. Det er moro og sosialt og vi gjør en viktig innsats for klubben. Det er denne helgen vi legger grunnlaget for neste års drift, så det er dønn viktig at vi gjennomfører på en god og sikker måte. I år som alle år satser vi på godt vær og ny rekord når det gjelder publikum!!

  Styrets oppfordring er: Ikke sitt hjemme om du har tid, selv om det er kun for et par timer. Bli med og hjelp, da blir arbeidsmengden mindre på alle sammen!!!

  Mvh
  Styret i KMFK

 • Medlemsmøte

  Posted on August 12th, 2013 Morten No comments

  Minner om møtet i morgen tirsdag 13.8.13 kl. 1800 på Moane. Håper så mange som mulig kan ta seg en tur, da vi skal planlegge / informere om Notoddenstevnet.

  Mvh
  Styret i KMFK