• Dugnad!

  Posted on June 25th, 2013 Morten No comments

  Til alle piloter i KMFK.

  Vi har kjøpt en container for lagring av utstyret vårt, som vi har fått lov til å sette på Notodden flyplass. Vi må nå flytte utstyret fra Moane til Notodden, fordi plassen trengs av Depotet til å lagre deler.

  Det blir derfor en dugnad torsdag 27.6.13 kl.1800 for å frakte utstyret. Vi trenger folk til å være med til denne siste sjauen før Notoddenstevnet. Har du bil og gjerne med henger, eller kan du bidra til å lempe utstyr så trenger vi hjelpen!! Det er ikke tung sjauing, og blir vi mange nok som stiller med transport, så klarer vi oss med en tur over til Notodden. Møt opp på Moane kl. 1800, for en innsats for klubben og en hyggelig kveld!!

  Mvh
  Styret i KMFK

 • Utstilling

  Posted on June 10th, 2013 Morten No comments

  Til alle medlemmer i KMFK.
  Vi fått invitasjon fra handelsstanden til delta på nattåpent i Kongsberg torsdag den 20.6.13 I den forbindelse trenger vi hjelp til å være på standen, evt har et fly vi kan vise frem. Vi trenger alle kategorier fly for å vise mangfollet i vår flotte hobby/sport! Har du mulighet til å være med å bidra i en eller annen grad så gi beskjed til Henrik eller Jan Ove innen onsdag 12.6.13. Her har vi en flott mulighet til å vise oss frem og få rekrutert nye medlemmer som har vært en diskusjonssak i lang tid.

  Styret i KMFK