• SMS tjeneste

  Posted on September 12th, 2009 Morten No comments

  Vi har lagd en SMS tjeneste i klubben. Denne er tenkt brukt til å sende ut SMS til de som har meldt seg på tjenesten når noen skal på stripa feks. “Jeg skal på stripa idag mellom 14:00 og 18:00″. På den måten vet du om det er folk der eller ikke. Veldig kjekt om du vil ha hjelp til noe feks.

  Brukerveiledning for SMS Gruppesender

  Påmelding
  Når en bruker skal melde seg på listen sendes denne meldingen til 1963 fra brukerens mobiltelefon
  EKANAL KMFK

  Avmelding
  Når en bruker skal melde seg av sendes denne meldingen til 1963 fra brukerens mobiltelefon
  EKANAL KMFK STOPP

  Utsending av meldinger
  Når en administrator eller utsender skal sende ut melding til alle som er med i listen kan dette gjøres fra mobiltelefonen på følgende måte:
  EKANAL KMFK

  byttes ut med Meldingsteksten som skal sendes ut. Hvis du skal sende ut følgende melding “Hei alle dere, sjekk ut www.ekanal.no”, sender du denne meldingen til 1963:
  EKANAL KMFK Hei alle dere, sjekk ut www.ekanal.no

  Hvem kan sende ut meldinger?
  Det er kun brukere som har utsender eller administrator rettigheter som kan sende ut melding til listen fra mobiltelefonen sin. En bruker med administrator rettighete kan gi utsender eller administrator rettighetene til andre medlemer av listen.

  Legge til nye brukere manuelt
  Det er kun mulig å legge til brukere på lister der avsender betaler for utsendingen. Ta kontakt med support@edbtotalpartner.no for spørsmål angående dette.

  Utsending til flere lister samtidig
  Det er mulighet for å sende en melding til flere lister uten at brukere som er medlem av flere av listene vil motta duplikate meldinger. For å gjøre dette må det sendes ut identiske meldinger til alle listene med mindre enn 1 time mellomrom. Denne funksjonaliteten er uavhengig av om du sender fra mobiltelefon eller web.

 • Notoddenstevnet i media

  Posted on September 9th, 2009 Morten No comments

  Her kommer vi til å legge ut linker til avis/tv omtaler ifm Notoddenstevnet. Send gjerne en mail til callook(a)gmail.com om du vet om en link som burde være med.

  Norge Rundt var der og kommer til å sende et innslag om 4-5 uker er det vi vet så langt. Her er en link til Norge Rundt med noen bilder. http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostafjells/1.6762583

  Telemark Arbeiderblad

  http://www.ta.no/motor/article4565467.ece

  Modellflynytt.no

  http://forum.modellflynytt.no/showthread.php?t=24159

  RCforumet.com

  http://www.rcforumet.com/reportasje_2009/notodden2009/notodden2009_00.htm