• På nett

  Posted on February 25th, 2009 Eivind No comments

  Etter en lengre periode uten hjemmeside er Kongsberg Modellflyklubb på nett igjen. Tusen takk til Martin som har fått orden på sidene!

  Grunnen til at sidene har vært nede er at vi opplevde et virusangrep der en “robot” klarte å finne passordet til siden og legge ut en koblig som viderekoblet de besøkene fra vår side til en annen side der det lå et virus. Vi fant det da lurest å koble ned siden til problemet var løst, noe det er nå.

  Dersom noen opplever problemer nå er det viktig at dere tar kontakt og sier i fra!

 • Aktivitetsdag

  Posted on February 23rd, 2009 Eivind No comments

  Tirsdag 16. september fra kl. 16.00 var det aktivitetsdag på stripa. Takk til alle for godt oppmøte og flott flyging. Se bilder og mer info lenger ned på siden, Laagendalsposten fredag 19 sept, samt LP på nett http://www.laagendalsposten.no/apps/pbcs.dll/gallery?Avis=LP&Dato=20080919&Kategori=NYHET&Lopenr=284576514&Ref=PH. Til alle dere som kom for å prøvefly : Ta kontakt med en av våre instruktører for å komme videre (gå til “Nytt medlem!”). Dere er også hjertlig velkomne på klubbmøtene våre. Det første er tirsdag 14. oktober på Tinius kl. 18.00. Nybegynnere får råd og veiledning for å komme videre. RealFlight G3 simulator vil være tilgjengelig.

 • Utstilling på Stortorvet

  Posted on February 23rd, 2009 Eivind No comments

  Lørdag 21. juni var det miniutstilling på Stortorvet. For å markedsføre klubbens rekrutteringsaktivitet stilte Fredrik (13) og Emil Moholth samt Erik Løvli med fly, radioutstyr og simulator. Responsen var god og vi delte ut det meste av brosjyrematrialet. Vi regner med god oppslutning på aktivitetsdagen 16. september.